Cruisen in een singlekajuit!

Wenst u op cruise te gaan als single maar bots u nog steeds op te hoge singlesupplementen?

Inderdaad, dit klopt. Bij vele rederijen is het supplement voor een singlekajuit heel hoog. Wij proberen jaarlijks een groepscruise aan te bieden, maar het is niet makkelijk om voldoende singlekajuiten te verkrijgen aan een betaalbaar tarief. Maar als cruise specialist willen wij u helpen in de zoektocht en verzamelen we de routes waarop er een lager singlesupplement van toepassing is.

Norwegian Cruise Line
Norwegian Cruise Line kwam als eerste maatschappij met speciaal ontworpen studio’s voor alleenreizenden: éénpersoonskamers met opgefleurd interieur en hun eigen privétoegang tot gemeenschappelijke ruimtes. Ze werden voor het eerst voorgesteld aan boord van Norwegian Epic in 2010, maar intussen hebben Norwegian Breakaway, Getaway en Escape zelfs meer studio’s aan boord! Onze collega Inge was reeds aan boord en bezocht deze singlestudio’s. Contacteer ons en zij kan er u alles over vertellen!

Holland America Line
De nieuwste schepen van Holland America Line, de Koningsdam en de Nieuw Statendam beschikken ook over mooie singlekajuiten.

Kriebelt het bij u om op cruise te gaan?

Onze cruise specialisten helpen u graag verder! Bel Griet of Valérie op het nummer 09 378 31 91 of mail griet@jempireizen.be of valerie@jempireizen.be.