Gran Canaria | September 2022

We reisden met een fijne groep alleenreizenden naar Gran Canaria. Geniet hieronder mee van enkele leuke getuigenissen van onze reizigers!

Volledig naar mijn verwachtingen

Meer dan in orde

Heel tevreden. Reis was volledig naar eigen verwachtingen. Mooi hotel. Ruime kamer en netjes. Lekker en verzorgde maaltijden. Onze reisleidster Magda is een prima dame met lef en ervaring. Wil wel nog geen boek schrijven over haar reiservaringen. Misschien komt het nog wel.

C.

Alles was zeer in orde. Ik zou een 9 geven maar dat staat er niet tussen. Niets aan te merken op het hotel maar ook hier, een 9 staan er niet tussen. De maaltijden waren meer dan in orde. De reisleidster was top!

I.

Leuk om niet gebonden te zijn aan uitstappen

Gewoon fantastisch

Prijs/kwaliteit van de reis is goed. Het is leuk om niet gebonden te zijn aan uitstappen die zijn inbegrepen, de vrije keus is goed. In het hotel was het personeel vriendelijk en behulpzaam, er waren mooie verzorgde kamers, allemaal met zeezicht en vooral de ligging was goed. De reisleidster Magda doet de begeleiding nog steeds met veel enthousiasme en interesse, zonder opdringerig te zijn; chapeau !

B.

Alles was goed geregeld. In het programma zat voor ieder wat, niets moest, alles mocht. Het hotel was gewoon fantastisch, het is een super hotel met prachtige kamers. Ook bij de maaltijden was er voor ieder keuze genoeg. Magda is een zeer bevlogen reisleidster en wist van wanten en is goed op de hoogte van alles

J.