November 2018 | Dubai & Abu Dhabi

Heb al meerdere groepsreizen gedaan, maar zelden iemand zoals u Thérèse. Een pluim alvast ook voor het voorbereide werk dat je verricht. S.

Ik ben met een super voldaan gevoel thuis gekomen. Het was een deugddoende zes-daagse. Mij zal je nog terugzien op een van je volgende reizen. M.

Hierbij nog eens allen bedanken voor de mooie herinneringen aan de reis naar Dubai !! L.

Bedankt allemaal voor de ongelooflijke mooie reis, de sfeer zat er goe in en dat is heel belangrijk. Tot hoors! G.

Het was fijn jou weer te zien Thérèse, deze keer voor de reis naar Dubai, die een succes werd over de hele lijn. Je bent uniek in je soort: onderlegd, begaan met het welzijn van de groep, zin voor humor (heel belangrijk) en voor jou bestaan er geen problemen, alleen maar oplossingen. Het was leuk enkele bekende gezichten terug te zien van een vorige reis maar even fijn om nieuwe mensen te leren kennen en te sympathiseren. Allemaal samen hebben we, elk op onze eigen manier, genoten van die fantastische reis. Ook onze zangsessies vooraan in de bus waren een succes …. ik zal nooit meer op dezelfde manier luisteren naar “If I need you,…” I.

Bedankt voor de mooie reis naar de Emiraten. Jammer dat er geen foto’s zijn van mijn optreden op de catwalk :-). Toch altijd weer een speciale ervaring om met een groep vrouwen ‘op stap’ te gaan … A.

Dank je alvast voor de zeer mooie reis, de enorme energie die van je uit gaat en bovenal je warme persoonlijkheid. Dikke kus en tot next… A.

Thérèse geeft uitleg, vecht voor ons welzijn (Arabische man of gene Arabische man, ze krijgt haar gelijk), zorgt voor ons als een kloek voor haar kuikens en haar zin voor humor is onbetaalbaar I.S.

Het was een geweldige reis met een geweldig super reisbegeleidster die alles uit de kan gehaald heeft om ons een onvergetelijke reis te bezorgen. Bedankt Thérèse. M.

De reis naar de Emiraten was top! Een warme dank aan onze reisleidster Thérèse. Ze doet dat SUPER!

Bedankt voor de uitleg en de supersfeer. Topmadam! Kort en krachtig. Heel erg bedankt en hopelijk tot gauw! P.

Sfeerbeelden Dubai & Abu Dhabi 2018 >