Maart 2019 | Laos & Cambodja

Thérèse, alweer eens beseffen we wat een uitzonderlijk bevlogen en unieke reisleidster en vrouw je bent. Bedankt ook voor die alweer mooie verwoordingen, ook dat is een groot talent van jou. We hebben samen een prachtige, onvergetelijke reis gehad. Het was een hele fijn groep, die snel vertrouwd en als vrienden aanvoelde. Ook Nikone was fantastisch, je weet de beste er wel uit te kiezen! Maar hoe jij alles tot in de puntjes hebt voorbereid – met die mooi uitgewerkte boekjes niet in het minst – hoe je je inzet voor je groep en je mensen, je haast grenzeloze energie, je kalmte en rust bij onverwachtse problemen… Ik had het vorig jaar bij de Indiareis al ervaren, maar nu weet ik het zeker; jij bent het hart en de bezielster van deze unieke reisformule. Nog eens duizend keer bedankt voor alles! Veel liefs en met Laos nog in mijn hart, kijk ik uit naar China. Blij dat ik dat weer met jou kan doen. L.

Hallo Thérèse en reisgenoten, wij zijn ondertussen ook weer vollen bak begonnen hier in België. ‘t Was een zware eerste werkdag vorige dinsdag en ook een zware week omdat we wat last hadden van de jet lag en de lange wandelingen nog in onze benen zaten. Ondertussen is de was en de strijk gedaan en zijn de verhalen verteld aan familie, vrienden en collega’s. De foto’s zijn eindelijk opgeladen op de pc en we zullen die van de groep zo vlug mogelijk delen. Het was een prachtige reis en we genieten nog volop na van de mooie herinneringen. Nogmaals dank, Thérèse voor de goede zorgen en de professionele begeleiding. En ook aan de groep voor het aangename gezelschap en de leuke momenten. Ook wij hopen dat we elkaar zeker en vast nog eens zien. Nog vele groeten aan iedereen, doe ze ook aan Nikone, Thérèse en hopelijk tot ziens in Lapland! G. & Y. 

Dag Thérèse, ik wil je nog eens bedanken voor je super gidskwaliteiten, je niet aflatende energie en je warme menselijkheid. Dank u voor de vele foto’s! Zo kunnen we de reis nog eens wat herbeleven en ook meebeleven hoe jij en Nikone in touw waren om May te helpen. Nog een dikke proficiat daarvoor. Ook dank voor alle moeite die je deed voor onze verjaardagen, voor de mooie boeddhistisch geïnspireerde teksten en de dagelijkse boekjes met het programma en andere uitleg over de streek enz. Nog een dikke knuffel, je verdient het. S.

Bedankt het was een oprecht mooie beleving.  De ganse reis en de kennismaking met alleenreizenden is zeker geslaagd. Bedankt voor de uiterst goede begeleiding. Tot weerzien op de volgende reis. M.

Ik heb terug met Jempi reizen een fantastische en onvergetelijke reis mogen meemaken naar het mooie Laos en Cambodja. Vooral mede dank zij jou Thérèse en de toffe mensen in de groep werd het een super reis. Dank je wel Jempi, dank je wel Thérèse. C.

Bedankt Therese voor de reis en de leuke momenten en de zorgen voor May. Het doet wat met een mens hé na zo’n avontuur. Je bent een top madam! Bedankt iedereen voor de vriendschap en hopelijk zien we elkaar snel weer op zo’n geweldige reis als Laos-Cambodja! T.

Hallo iedereen, Laos-Cambodja is een avontuurlijke en onvergetelijke reis geworden met toffe reisgenoten. Spijtig dat we May hebben moeten missen op deze fantastische reis. Thérèse heeft haar terug van haar beste kant laten zien. Ze heeft moeilijke knopen moeten doorhakken wat haar wonderwel gelukt is. Ook Nikone was fantastisch.
Hopelijk zien we elkaar nog eens terug op één van de volgende reizen met Jempi! C.

Hoi iedereen, het was voor mij een heel fijne reis, een leuke eerste ervaring met de organisatie alleenreizenden50plus. 
Een diverse maar goeie groep, een geweldige confrontatie met de gastvrije maar oh zo arme bevolking van beide landen.
Veel mooie beelden van de cultuur en de natuur.
En ondertussen is mijn leven hier in België alweer goed opgang. 
Hierbij al even een foto van het kader dat ik vulde met mijn souvenirs, waardoor ik alle dagen weer herinnerd word aan deze geweldige reis.
Ik hoop jullie toch eens terug te zien, op een of ander event of op een of andere reis. C.

Thérèse, nogmaals bedankt voor een wederom prachtige reis. Bedankt dat jij er ook weer voor zorgde dat alle grote en kleine problemen werden opgelost. Bedankt voor je lach, je toewijding, en voor veel te veel om op te noemen. Knuffel en tot in oktober voor de volgende. M.