Oktober 2018 | Madrid

De citytrip naar Madrid zit er weer op en was gewoon fantastisch. Mooie stad, mooi programma, goeie reisbegeleidster en aangename groep.  Wat moet een mens meer wensen ? Ik had al laten dat ik geïnteresseerd ben in de citytrip naar Dublin.  Ik veronderstel dat ik opgeschreven sta. Van zodra jullie prijs weten kunnen jullie mij de bestelbon opsturen want ik wil zeker mee. Met vriendelijke dank en groetjes, R.

Thérèse, zo’n madam heb ik nog nooit gehad! Lief, vriendelijk, warm hart voor iedereen, eerste keer dat ik zo’n reisleidster ontmoet! Vermoeiende reis maar wel zeer goed van a tot z. Ik reis zeker nog mee!” C.

Ik wil je bedanken voor jouw vriendelijke en zorgzame begeleiding van ieder van ons. Deze ervaring zal nog lang nazinderen in mijn leven. We mochten zoveel mooie dingen zien en ontdekken…Maar ook de vriendschap en verstandhouding in de groep vond ik héél tof, iedereen had met ieder ander wel eens een(of meerdere) gesprekje(s). Nog eens dank aan Jempi Reizen maar ook en vooral aan U Thérèse. A. M.

Nogmaals dank voor de mooie reis in Madrid en de goede zorgen. F.