September 2018 | Peru

Peru was ook voor mij een fantastische belevenis. Zowel het land, de vele bezoeken / uitstappen, en zoveel meer. De fijne groep mensen, een toffe kamergenote. Dank aan iedereen voor de fijne / leuke groepsreis. C.

Ik kijk met met grote voldoening terug op onze fantastische Peru-reis. Een unieke belevenis in de beste verstandhouding met iedereen als een hecht team. Un viage y una compañia inolvidable! P.

Thérèse, dank je wel voor weerom een fantastische reiservaring. Heb er van genoten. M.

Ik hou heel mooie herinneringen over aan Peru! De prachtige natuur en cultuur zitten daar zeker voor iets tussen, maar ook jullie als groep en Thérèse als begeleidster hebben daartoe bijgedragen: ik heb ervaren dat het ook plezant kan zijn om als single op reis te gaan, een dikke merci daarvoor! D.

Het was een boeiende en leerrijke reis. Samen met de toffe gidsen hebben we de lokale bevolking en hun land leren kennen. Het was heel kleurrijk en mooie natuur. De cultuur en de vele sites van de Inca was voor mij de max. Speciale hotels die de lokale cultuur weerspiegelden maakten ons verblijf onvergetelijk. Dit alles onder de vakkundige begeleiding van Thérèse.Dat zorgt ervoor dat we al uitkijken naar de volgende bestemmingen.

Hartelijk bedankt voor de vele mooie reisindrukken. Ik begin nu zo wat in mijn plooi te vallen. Ik vond het hier maar dood’s en stil thuis na die mooie vakantie en jullie leuke gezelschap. Bedankt voor alles en hopelijk tot weerziens.

Een dikke merci voor de unieke reis. Ik luister ook nog dikwijls naar de cd. Ik heb er werkelijk van genoten. Hopelijk nog voor herhaling vatbaar. J.