Juli 2018 | Porto, Minho & Douro

Als eerste reis voor mij met 50+ alleenstaanden was dit zeker een succes, dankzij de kundige en vriendelijke leiding en de goede sfeer in de groep. De keuze was voor mij een gok op alle vlakken en alles is meegevallen. Dank. Groetjes, A.

Niet te geloven dat we al bijna een week afgekickt zijn van de Portugese atmosfeer. Mijn eerste kennismaking met Alleenreizenden laat me enkel positieve herinneringen na. Dat is vooral aan jouw inzet, ervaring en persoonlijkheid te danken! Dus een dikke merci voor de degelijke voorbereiding, de boekjes, de goede zorgen. Warme groeten en tot ziens! M.

Bedankt voor alles. Bedankt Thérèse ook voor je goeie zorgen, je bent een fijne, toffe, lieve reisbegeleidster. Tot ziens, A.

Allereerst Thérèse wil ik jou bedanken voor al jouw goede zorgen in Portugal en ook al het voorbereidend werk.  Je bent werkelijk uniek en onvervangbaar.  Dankzij jou hebben wij een heel mooie, onvergetelijke reiservaring beleefd. Ik zal zeker trachten aanwezig te zijn op 13 oktober. Lieve groeten, T.

Beste Therese, ik wil je alvast bedanken voor deze mooie reis in Portugal. De organisatie was van begin tot einde een topper! Ik heb echt genoten. Op 13 oktober zal ik aanwezig zijn. Veel liefs en prettige vakantie, F.

Thérèse, zoals T. schrijft ben je werkelijk uniek en onvervangbaar. De reis was prachtig. Ook je boekjes elke dag waren subliem. Die ga ik zeker bewaren. Ik heb dat nog nooit meegemaakt dat we zoveel informatie kregen. En ik heb al veel reizen gemaakt. Ook je emoties op de laatste avond waren o zo menselijk. De volgende reis waarop ik ingeschreven heb is Krakau en hopelijk met jou als begeleider. Aan alle reisgenoten bedankt voor jullie aangenaam gezelschap. Groetjes, M.

Dag allemaal, na een weekje puffen in eigen land. Natuurlijk is Thérèse steengoed. En die parels van boekjes zijn uniek en geven een meerwaarde aan de reis . Maar dan moet je wel reizen met de alleenreizende 50 +verwenreizen Daar alleen kan je die pareltjes vinden. Je zou er verdorie alleenstaandreizend voor blijven (grapje)! Ik vond onze groep behoorlijk groot met allerlei specifieke eigen typetjes die-hoe eigenaardig ook -mekaar vlug vonden. En die vooral respect voor elkaar toonden. En dat gaf mij een heel goed gevoel. Ik dacht na het overlijden van mama : nu zal ik alles eens zelf oplossen! Niks van! Ik kreeg een hele bus lieve, bezorgde mensen rondom mij: “Doe uw ceinture aan,en trek hem goe vast!”zei twinkeloogje terwijl Grace (???) juichte ” jaa goe gedaan!!!”  Yes she can!!…. Hē gie geen stevrige schoehnen  mee?Aa voete zullen veurzekers pijne doen met die sletsen. Ik kome nor joen toe as ge nie  kunt volge…. Mor kank kik  toch volgen!! Vaak ga ik s’avonds het rijtje af van de groepsfoto en dan geef ik sterren. Antoine en Marcel krijgen  er het meeste- maar wel buiten reeks. En dan verdeel ik de sterren en als er niet voldoende zijn dan pluk ik er nog wat bij. En dat allemaal omdat jullie een weekje van mijn leven mooier hebben gemaakt.En dat steek ik bij in mijn grote zak en niemand pakt me dat af! En altijd  bij elke ” santé “zal ik blijven in jullie ogen kijken want stel je toch maar eens voor??? En steeds- al is het misschien een wishful thinking-zal ik CONTENTEMENT voelen moest ik nog iets van jullie horen! Ik stuur jullie wat fotootjes.Of je kiepert ze in de vuilbak of je geeft ze ergens een plaatsje.Het zijn  enkel mijn foto’s van personen. Aan alle vrouwen die ik heb gekend…(mannen doen dat sowieso) :zie jezelf graag anders kan je ook niet van iemand anders  houden! Lieve groetjes. Voor iedereen en voor mijn préféreetjes in het bijzonder! Zou Thérèse daar bijhoren? Wa peisde? M.

Sfeerbeelden Porto, Minho & Douro 2018 >