Juli 2018 | Visegrad & Boedapest

Ik vond de reis naar Hongarije een grote meevaller, maar ’t is veel te vlug voorbij gevlogen natuurlijk … Bedankt Thérèse voor de goeie organisatie en bedankt reisgenoten voor het aangename gezelschap! Hongarije was voor mij een onbekende, maar heeft mij aangenaam verrast: interressante cultuur (ook dank aan Agnès, yo), heel mooie natuur, vriendelijke mensen, goeie keuken, heerlijk weer, enz … Groetjes A.

Mijn gedachten dwalen nog vaak af naar onze reis en onze groep, direct zoveel spontaan contact, dat was tof ! De begeleiding door Thérèse en Agnes was super, Agnes had zoveel te vertellen, ‘nog een verhaal’ !!!!!!, straf dat ze zo goed Nederlands kon! Vele leuke herinneringen doen verlangen naar nog wel eens een reisje met jullie, we hebben het zeker goed gesteld met elkaar, misschien kom ik wel naar Antwerpen in oktober. I.

Ik vond het een heel fijne reis en fijne reisgenoten. Ik vind ook dat onze Thérèse ons fantastisch begeleid heeft en ook nog een pluim voor Agnes. Dankzij hun humor was er steeds sfeer in de groep. Was ook de eerste keer dat ik meeging met alleenreizenden en dan is het toch een beetje afwachten maar is reuze meegevallen. Ik zal er de 13de oktober zeker bij zijn en denk erover om eventueel de trip naar Nice en Monaco met oudjaar mee te doen. A.

Dag Thérèse, ik vond het heel fijn om met jou als reisleidster mee te gaan en wil dat in de toekomst zeker nog doen: een paar kleinere reisjes en hopelijk naar India. Ik heb een stukje van Hongarije kunnen bewonderen en leren begrijpen. Het was een toffe groep en ik heb veel gelachen (heel belangrijk!) en de herinnering zal altijd met een warm gevoel gepaard gaan. Hopelijk zien we elkaar vlug terug. Lieve groetjes, C.

Thérèse, ik heb van de reis genoten en ik wil  zeker nog met jullie op pad. 13 oktober zal niet lukken want ik zit dan in Malaga aan het uitrusten van de Hongarije reis (hahaha), maar ik bekijk regelmatig de site met jullie reis voorstellen en ga me zeker nog inschrijven. Hopelijk zie ik bij de volgend reis mensen terug want de groep was een aangename bende. Warme groet en tot ziens, C.

Hey Thérèse, het was fijn je terug te zien ! De reis naar Hongarije is mij zeer goed bevallen mede dank zij jou en alle toffe reisgenoten!!! Het was een leuke en aangename groep. We zullen elkaar zeker terug zien op 13 oktober in Antwerpen. Hopelijk komen er nog veel reisgenoten naar daar ?! Groetjes, C.

Hallo, onze reis is reeds een maand voorbij, maar ik kan nog steeds het goede gevoel  oproepen. Ik had natuurlijk weinig vergelijk, daar het lang geleden was dat ik nog reisde. Het was een echte openbaring, zeker de goede dynamiek die er in de groep heerste. We hadden een top gids  aan Agnes en een fantastische begeleidster aan onze Thérèse, 2 prachtige vrouwen! Hopelijk kan ik er op 13 okt bij zijn in Antwerpen. De reis naar Nice ben ik nog aan het overwegen. Maar reizen met Jempi werkt wel aanstekelijk. Lieve groeten, C.

Het duurde even voor ik de tijd vond om een bericht te sturen. Ik heb ontzettend genoten van de reis, ik voelde me echt in de watten gelegd, zoveel geleerd ook over dat prachtige land Hongarije! En vooral zoveel leuke, boeiende mensen leren kennen. Lieve Thérèse: jij bent je gewicht in goud waard. Met jou en Agnes erbij hoefden we nergens ons hoofd over te breken en konden we 100 % genieten! Mijn hoofd staat nu even niet op alweer een nieuwe reis: ik ben nog in een actieve fase in mijn (nieuwe!) beroepsleven.Veel liefs en ja, toch tot de volgende reis, het zal zeker weer met Jempi reizen zijn alleen weet ik nog niet wanneer. A.

Ook ik kan alleen maar in superlatieven spreken over de reis in Hongarije en kan enkel volledig beamen wat jullie in je mooie mailtjes hebben geschreven. Mijn voorkeur voor een volgende reis zou ook uitgaan naar Nieuwjaar in Nice en mijn verlof is aangevraagd. Ik wacht enkel op goedkeuring en de moed om nog eens de vlieger te nemen.  En anders vind ik zeker nog mijn gading in de toekomst uit het aanbod die Jempi reizen in petto heeft :-). Grtjs aan iedereen, M.

Sfeerbeelden Visegrad & Boedapest 2018 >