Zij willen terug op reis! U ook?

Onze reisbegeleiders staan te popelen om terug te reizen samen met jullie!

De eerste die graag een woordje met jullie deelt: ons fantastische Thérèse De Waele. Maar hou deze pagina zeker in de gaten, want we hebben nog andere begeleiders die graag iets van hen laten horen.

Onze reisbegeleidster Thérèse De Waele aan het woord

Kijk jij er ook zo naar uit?

… naar de dag dat we weer de koffers kunnen pakken op weg naar een nieuw avontuur, naar ontspanning, ontmoeting, de zon en zoveel meer…Ik zeker en vast!

19 maart 2020: we checken in aan de Qatar balie in Saigon om via Doha naar België te reizen. België was al een week in lockdown en de internationale grenzen sloten. De corona pandemie had de wereld in zijn greep. Wat we toen niet konden vermoeden is dat het verdomde virus zo’n lange tijd ons doen en laten zou bepalen. Na meer dan 25 jaar in een stevig tempo op en neer reizen werd de pauzeknop ingedrukt. De valies werd leeggemaakt, gelucht en opgefrist aan de kant geschoven en die eerste maanden kregen mijn huis en de tuin diezelfde grondige poetsbeurt. Ondertussen werden reizen geannuleerd en verschoven naar latere datum. En we hoopten om in de zomervakantie opnieuw op te starten. Niet dus.

In de tijdelijke versoepeling van de coronaregels startten we in september met de voorstellingen van ons reisprogramma in Gent en Lochristi. Hopend op het najaar, hopend op de winter. Niet dus.

Omdat zelfs corona-proof samenkomen niet langer mogelijk was gingen we over op online sessies. Hopend op 2021 … en telkens opnieuw voorbereiden , annuleren, puzzelen aan de reiskalender om opnieuw te boeken. Soms leek het eindeloos.

Maar met de komst van het vaccin komt er ook weer nieuwe hoop en werken we enthousiaster dan ooit om van zodra het kan weer op te starten. Wellicht zullen we ons in de eerste maanden (jaren) moeten aanpassen aan het “nieuwe normaal”. Reizen wordt wellicht een tikkeltje anders want het virus zal ook zijn weg blijven zoeken.

Maar ik ben er klaar voor, het hele team is er klaar voor, de plaatselijke gidsen zijn er klaar voor. En ik weet uit de honderden WhatApps, Messenger berichten, de mails, de telefoontjes die ik kreeg dat u er ook heel hard naar uitkijkt! Hopelijk komt het vaccineren de komende weken op kruissnelheid want ik kan niet wachten u in Zaventem te verwelkomen!

Nog even volhouden en tot binnenkort!

Groetjes Thérèse

Ontdek hier onze reiskalender met vermelding van de reizen die Thérèse begeleidt.