Op cruise met CroisiEurope

Waarom zou u een riviercruise boeken bij Croisieurope?

  • Alleenreizenden 50+ krijgt de beste deals voor kajuiten zonder singlesupplement
  • Gastronomie, aanbevolen door onze passagiers

  • De “echte” all-inclusief

  • Excursies naar keuze

  • Uiterst comfortabele kajuiten

  • De Gemeenschappelijke ruimtes, gedeelde leefruimtes

  • Een vriendelijke sfeer

Een passie voor excellentie

Elk bemanningslid geeft blijk van een onberispelijk professionalisme en wordt gedreven door een echte passie voor zijn of haar baan, die gericht is op excellentie: kapiteins, boordcommissaris, entertainers, keuken- en eetzaalpersoneel en hotelpersoneel zijn er om aan al uw verwachtingen te voldoen en u een kwaliteitsservice te bieden, die regelmatig verbeterd wordt door interne opleidingen.

Gastronomie, aanbevolen door onze passagiers

De gastronomie aan boord is een van de grootste troeven van onze maatschappij. De maaltijden zijn van de hand van Alain Bohn, hoofdchef van de rederij en sinds 2013 lid van de Chaîne des Rôtisseurs en van de Association des Maîtres Cuisiniers de France, een vereniging met slechts 250 chef-koks uit de hele wereld. Samen met zijn team van chefs selecteert hij elk menu vanuit de pure traditie van de Franse keuken, met grote aandacht voor de lokale smaken en gerechten van de bezochte streken en landen.  Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd in functie van elke maaltijd. Passagiers die een specifiek dieet volgen, kunnen kiezen uit aangepaste menu’s en alternatieven. Onze wijnen zijn geselecteerd om bij elk van uw maaltijden te passen. Voor mensen met allergieën of speciale dieetwensen, passen wij onze menu’s aan.

De “echte” all-inclusief

Onze cruises worden aangeboden in een all-inclusief formule aan boord, dus u profiteert van volpension gedurende de hele cruise met drankjes inbegrepen bij de maaltijden en aan de bar (met uitzondering van het speciale menu en de wijnkaart); entertainment aan boord; audiofoon tijdens de excursies en gratis Wi-Fi.

Excursies naar keuze

Wij bieden een programma aan van optionele excursies om elke reisroute te verrijken. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd, voor iedereen toegankelijk, zo dicht mogelijk bij de culturen en tradities van de wereld. Kies tussen het “Classic” pakket, dat de must-sees van de bestemming benadrukt, met een combinatie van cultuur, architectuur en geschiedenis, en het “Dynamic” pakket, dat ongewone bezoeken, proeverijen van lokale producten, helikoptervluchten en vele andere ervaringen te ontdekken biedt!

Uiterst comfortabele kajuiten

Zodra u aan boord komt, wordt u verwelkomd door de bemanning die u in uw kajuiten zal installeren. Het voordeel van een cruise is dat u maar één keer hoeft uit te pakken en dan kunt gaan ontspannen en genieten van de reis! Een verzorgd decor, een warme sfeer en hoogstaand beddengoed: onze kajuiten met airco zijn uiterst comfortabel en praktisch. Bovendien geniet u in elke kajuit van een zicht op zee en van een prachtig panorama. Sommige kajuiten beschikken over een Frans balkon of privéterrassen. Onze ‘5 anker’-schepen bieden nóg meer comfort en nóg ruimere kajuiten.

De Gemeenschappelijke ruimtes, gedeelde leefruimtes

Op het zonnedek van elk schip kunt u gedurende de volledige cruise genieten van een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op de schoonheid van de omliggende landschappen. De ligstoelen bieden een moment van rust en ontspanning. Ligstoelen zijn beschikbaar en sommige boten hebben een zwembad of jacuzzi om in te ontspannen. U kunt steeds terecht in de salon/bar, een aangename ontmoetingsplaats waar u met anderen kunt afspreken en deelnemen aan animaties, thema-avonden en voorstellingen. Aan boord van onze 3-dekken schepen is de panoramisch bar, de ideale ruimte om van een cocktail te genieten, een boek uit de bibliotheek te kiezen, naar de piano te luisteren of te spelen. Het restaurant biedt plaats aan het buffet-ontbijt, de lunch en het diner. Deze twee laatste worden in één shift en op een vast tijdstip geserveerd. Onze winkel biedt een ruime keuze aan generieke producten en een selectie van souvenirs die specifiek zijn voor de afgelegde route, evenals postkaarten die wij voor u zullen versturen. Elke dag kunt u voor al uw vragen terecht bij onze receptiemedewerkers, alsook bij de boordcommissaris, die instaat voor het vlotte verloop van uw cruise.

Een vriendelijke sfeer

Ons toegewijde team biedt een breed scala aan activiteiten om uw verblijf aan boord te onderbreken, waar u vrij in bent om aan deel te nemen: spelletjes, shows, orkesten, dansen, thema-avonden, gala-avonden…

Voor uitgebreide informatie betreffende onze cruise, reisprogramma en transfermogelijkheden staan wij graag tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@alleenreizenden.be of telefonisch op het nummer 09 395 90 30. Wij zijn bereid al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde details om uw reiservaring onvergetelijk te maken.