Nieuws

Online infosessie Zuid-Afrika

Dinsdag 14 mei – Start om 16u00

We nodigen u graag uit voor onze online infosessie, waar we alle details van onze reis in 2024 zullen onthullen.

» Lees meer

Vraag onze reisvideo Ethiopië aan

Sluit u aan bij onze ervaren reisleider en Ethiopië-kenner, Luc Deckers, terwijl hij zijn diepgaande kennis en passie deelt voor dit fascinerende land.

» Lees meer

Lunchmeeting Kortrijk

Donderdag 5 september 2024
Parkhotel – Kortrijk

Graag nodigen we u uit voor onze lunchmeeting te Kortrijk!

» Lees meer

Cruisen zonder singlesupplement

Met Alleenreizenden 50 Plus streven we voortdurend naar om cruises aan te bieden met het laagst mogelijke single supplement, zodat u kan genieten van een onvergetelijke vakantie. Ontdek hier al onze speciale cruiseaanbiedingen zonder single supplement!

» Lees meer

Evenementen

Met Alleenreizenden 50 Plus zijn we regelmatig aanwezig op verschillende evenementen. Kom langs en deel jouw reisverhalen, ontmoet gelijkgestemde zielen en laat je inspireren door de avonturen van anderen.

» Lees meer

Duurzaam reizen dankzij GO FOREST!

We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en onze samenwerking is een belangrijke mijlpaal op onze reis naar een groenere toekomst. Lees verder om te ontdekken hoe we samen met Go Forest werken aan het behoud van onze prachtige planeet.

» Lees meer

Zorgeloze vakanties met Protections & Allianz

Bent u nog niet verzekerd? Wij bieden u de keuze uit een tijdelijke polis of jaarpolis. Wij geven u graag nuttig advies over de meerdere formules.

» Lees meer

Ik twijfel om te boeken…

Conny twijfelde om de stap te zetten en voor het eerst op reis te gaan met Alleenreizenden 50 plus. Lees hieronder haar verhaal:   Zelf ook nieuwsgierig om de eerste stap te zetten? Bekijk hier onze bestemmingen!

» Lees meer

Samenwerking met Groepsreizen 50 plus

Groepsreizen 50 plus wordt ook door ons eigen team geproduceerd en is dus ook ons eigen reismerk met dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is dat we hier verkopen aan koppels.  

» Lees meer

Betalen in schijven? Dat kan!

Wist u dat u bij ons ook kunt betalen in schijven, volledig zoals u wenst?

» Lees meer

Kamergenoot gezocht

Voor grotere en verdere reizen zijn de singlesupplementen vaak heel hoog. Wij zoeken met plezier voor u een kamergeno(o)t(e).

» Lees meer

Vertrek bij u thuis!

Luchthaventransport in samenwerking met Billo. Wij doen het nodige om alles in te boeken en de vakantie begint aan uw voordeur!

» Lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Misschien vindt u hier het antwoord wel!

» Lees meer

Alleenreizenden reisbabbelforum

In deze periode is het belangrijk om in contact te blijven met elkaar. Daarom hebben we een reisbabbelforum op Facebook opgericht.

» Lees meer

Visumafhandeling door Alleenreizenden 50+

U wenst zich in te schrijven voor een reis met visumverplichting? Wij regelen dit voor u!

» Lees meer