Vertrek bij u thuis!

We hebben een samenwerking afgesloten met Billo zodat u bij reservatie van een reis de transfer vanaf uw woonplaats kan bijboeken. Bij boeking van uw reis kan u aanvinken indien u interesse heeft voor ophaling aan huis. Wij berekenen voor u de prijs. Na uw bevestiging doen wij de boeking voor u en de vakantie begint aan uw voordeur!

Wie is Billo.be?

Billo.be is onderdeel van de Eurolimo Group, het grootste private vervoersbedrijf in Europa met 450 goed opgeleide en professionele chauffeurs in dienst. Op basis van haar ervaring en professionaliteit werd Billo.be als exclusief partner geselecteerd door verschillende grote touroperators. Billo.be heeft een recente vloot (Eurolimo group beschikt zelf over 350 wagens). De vloot bestaat uit de BlueTec Eco-versies van Mercedes, zowel in personenwagens (Mercedes E- en S-klasse) als in minibusjes (Mercedes Vito en Mercedes V-klasse).

Wat doet billo.be?

Met Billo.be reserveert u een transfer tussen uw woning en de luchthaven – heen en/of terug – en dit naar elke luchthaven.

Wat is de prijs van het luchthavenvervoer en hoe maak ik een boeking?

De prijs is afhankelijk van het traject, de luchthaven van bestemming, het aantal personen,… Alleenreizenden 50+ berekent voor u de prijs en maakt voor u de boeking.

Kan ik ook een privétransfer boeken?

Billo biedt niet alleen traditioneel luchthavenvervoer aan (samen met andere klanten = combinatie), u kunt uiteraard ook kiezen voor individueel vervoer met een standaardwagen (= comfort) of met een Mercedes E- of S-klasse (business). Bij de boeking geeft u ons door welke klasse u verkiest (combinatie, comfort of business).

Verlies ik veel tijd om andere passagiers op te pikken?

Indien u een combinatie rit geboekt heeft zullen wij proberen uw rit te combineren met medepassagiers die rond dezelfde tijd ook naar de luchthaven willen. Op deze manier besparen we kilometers en dus ook veel CO2 uitstoot. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee ! Het opgegeven ophaaluur kan maximaal nog een half uur wijzigen, in functie van de planning van de dispatch, die pas 24 uren op voorhand kan gemaakt worden. Uiteraard kan u op ons rekenen dat u steeds ruim op tijd op de luchthaven aanwezig zal zijn.

Waar vind ik mijn chauffeur bij aankomst terug in België? Hoe herken ik hem?

De chauffeur wacht u op net voorbij de douanecontrole in de aankomsthal, aan de zijde van het bekende ‘JAVA coffee’ waar alle chauffeurs staan. Bij grote drukte kan een hostess u de juiste chauffeur toewijzen, dit om vergissingen te vermijden. De chauffeur heeft een bordje (ipad) bij zich met uw naam, de hostess is herkenbaar aan het gekende Billo.be-logo.