Duurzaam reizen dankzij GO FOREST!

PER GEBOEKTE REIZIGER PLANTEN WIJ ÉÉN BOOM!

Bij Alleenreizenden 50 Plus geloven we in het creëren van onvergetelijke ervaringen zonder de planeet uit het oog te verliezen. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we een duurzame stap hebben gezet in onze reisavonturen door de handen ineen te slaan met Go Forest. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en onze samenwerking is een belangrijke mijlpaal op onze reis naar een groenere toekomst. Lees verder om te ontdekken hoe we samen werken aan het behoud van onze prachtige planeet.

ONZE SAMENWERKING IN EEN NOTENDOP

  • Samenwerking met GoForest: 1 boom per geboekte reiziger
  • Lokale partners met duurzaamheidsfocus
  • Dunne brochure met QR codes, minder papierverbruik

GO FOREST

Go Forest is een jong, dynamisch bedrijf opgericht in 2020, met Sarah Parent en Antoine Geerinckx als oprichters, ondersteund door ervaren CO2logic collega’s.

Bij Go Forest hebben ze een krachtige missie – ze streven naar het herstel van van natuurlijke omgevingen door het strategisch planten bomen te planten waar ze een een significante impact hebben. Ze verzorgen de juiste bomen in de juiste regio’s en zorgen dat ze goed onderhouden worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook de lokale gemeenschappen, het creëren van banen en het verbeteren van de levensomstandigheden.

ONTDEK HIER HOEVEEL BOMEN WIJ REEDS GEPLANT HEBBEN!