Samenwerking met Groepsreizen 50 plus

Waarom werken we voor sommige reizen samen met Groepsreizen 50 plus?

Groepsreizen 50 plus wordt ook door ons eigen team geproduceerd en is dus ook ons eigen reismerk met dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is dat we hier verkopen aan koppels.

Sommige reizen verkopen we via onze 2 kanalen, via Alleenreizenden 50 + (singles of alleenreizende zonder partner) en via Groepsreizen 50 plus (koppels). Hierdoor kunnen we nog sneller garanderen dat de reis doorgaat. Maar deze samenwerking doen we vooral ook omdat het op sommige bestemmingen moeilijk is om voldoende singlekamers te bekomen aan een betaalbare prijs. Op bestemmingen zoals Namibië, Zuid-Afrika, Oezbekistan, … is het moeilijker om in de kleine lodges voldoende singles te verkrijgen.

We verkopen deze reizen dus via onze 2 kanalen en verkopen zo bijvoorbeeld 8 singlekamers en 4 dubbele kamers. Zo komen we tot een mooie groep van bvb 16 personen. Allemaal gelijkgestemden binnen dezelfde leeftijdscategorie. Wij blijven u de garantie geven dat er op elke reis meerdere alleenreizenden zijn. Dat is uiteindelijk ons hoofddoel waar we steeds in slagen!