INFODAG GENT 2023

In november 2023 kwamen verschillende reizigers kennismaken met ons reisaanbod. Geniet hieronder mee van enkele leuke getuigenissen van onze bezoekers!

Aangenaam verrast

Bedankt!

Ik was aangenaam verrast van deze dag. Mooie organisatie en een boeiend programma waardoor ik de ganse dag gebleven ben. De kans om met je toekomstige begeleider te spreken was zeer tof. Vriendelijke ontvangst met de nodige info. – RT

Voor mij was het de eerste kennismaking met jullie organisatie. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het top vond. De voorstellingen waren prima. Zeer duidelijk met telkens mooie beelden en een prima uitleg. Ik overweeg zeker om bij jullie een reis te boeken. – MV

 

Goede keuze!

Zo genoten!

Bedankt alvast voor de fijne info dag te Gent. Heeft alvast mijn overtuiging bevestigd dat ik een goede keuze heb gemaakt om met jullie voor de eerste keer mee op reis te gaan. – NV

Eerst en vooral wil ik jullie feliciteren met de organisatie van de kennismakingsdag afgelopen zaterdag. Ik heb zo genoten van elke voorstelling van jullie reisbestemmingen. De wijze waarop jullie reisbegeleiders het brachten was subliem. – MM