September 2019 | De Baltische Staten

Hartelijk dank Thérèse voor al je goede zorgen en je professioneel leiderschap. Je bent een prima gids want ik heb er al veel meegemaakt maar dit was iets uniek. Ik bewaar al de mooie tekstjes.Het was een mooie reis en we hebben veel gezien en geleerd maar ook veel meegemaakt. Het was een ervaring met nieuwe mensen. Met hartelijke groet en tot weerzien misschien voor een volgende reis maar met een kleiner valies !! S.

Hallo Thérèse, ik wil je bedanken voor de deskundige en toffe begeleiding. Ik heb geen afscheid kunnen nemen in Zaventem. Ik stuur zeker alle reisgenoten nog een kort afscheidsberichtje. Lieve groeten S.

Dank Therese, ik ben blij dat ik erbij was, een aangename reis, ook lekker eten en zo meer. Ik heb weer wat geleerd over de drie landen en de omstandigheden waaronder de mensen leven en denken. Heel erg bedankt voor de goeie zorgen, ik zag dat je de puntjes op de i’s zet waar nodig, en vooral dat je er bent in nood. Heel fijn. En dank ook voor de fijne attentie aan het einde van de reis. Groetjes, en misschien tot een volgende gelegenheid. R.

Beste Therese, je was een prachtige reisleidster. Je hield de teugels strak. Afspraken moeten gehonoreerd worden. Je deed dat wonderwel. Wat me vooral zal bijblijven is je gedegen kennis. Ik weet hoe moeilijk het is simultaan te vertalen en daarbij soms geconfronteerd te worden met gidsen die je niet altijd moeiteloos begrijpt. Een dikke proficiat. Dank ook voor de lieve woorden die je mij achteraf toestuurde. Ondanks het slechte weer hou ik alleen goede herinneringen aan onze reis over. Het zomerverblijf van Thomas Mann, de art nouveau in Riga, de wandelingen in Tallinn, het was genieten. Alleen met 13 dames op reis, het was voor mij een uitdaging. Zou ik me kunnen aanpassen? Ik was een beetje bang. Maar dat was niet nodig. Ik voelde me geenszins uitgesloten. Vaak werd ik door een van jullie aangesproken. En dat deed me deugd. Tafelen was ook altijd een aangenaam moment. Dat we een hechte groep vormden kon ik vaststellen in Zaventem. Meestal maakt iedereen zich vlug uit de voeten. maar nu wou iedereen afscheid nemen van elkaar. De valies staat klaar om te vertrekken naar het zonnige zuiden maar ik zal nog vaak terug denken aan de mooie reis. Lieve dames, hopelijk zien we elkaar nog eens terug. Vele groetjes, J.

Beste Thérèse, hartelijk dank voor je inzet, deskundigheid, vriendelijkheid en bezorgdheid. Het was een plezier om jou als begeleidster te hebben en om je als mens wat beter te leren kennen. Voor de toekomst ben ik er zeker van dat jij als bindende factor alle soorten groepen aankan. Met zeer genegen groet, I.

Thérèse, hartelijk dank om met ons op een fijne manier van Vilnius naar Tallin te reizen. Je vertaalwerk , maar ook de mooie dagelijkse boekjes konden we meer dan appreciëren. Voor ons was je meer dan een reisbegeleidster. Het eerste blad in het boekje elke dag, de leuke attenties voor Agnes haar verjaardag zijn daar zeker een voorbeeld van. We wensen je nog vele mooie reizen toe met even brave volgelingen als op deze reis. Je groep.

Sfeerbeelden De Baltische Staten 2019 >