Oktober 2019 | China

Dag Thérèse. Nog eens bedankt voor de fijne, warme en goede organisatie van de reis naar China. Ik bewaar en koester heel veel mooie herinneringen. Lieve groetjes, M.

Dag Thérèse,
Ik kon gisteren niet wachten om mijn man, mijn kinderen en mijn hondjes terug te zien, zodat ik in Zaventem meteen doorgelopen ben toen ik mijn valiezen had. Daardoor heb ik niet persoonlijk van jou afscheid kunnen nemen en je ook niet meer kunnen bedanken. Ik wil dat bij deze dan toch nog doen.
Beetje later, maar niet minder gemeend. 😊
Van harte bedankt voor de goede zorgen, de organisatie en het in goede banen leiden van deze toch wel vrij zware reis.
Ik denk dat het jou zeker af en toe wel wat kopzorgen gekost heeft, maar je hebt dat goed gedaan! Door jou is er geen enkele situatie geëscaleerd, werd alles goed opgelost en denk ik dat het voor iedereen een fijne reis geworden is.
Ik ben zelf in alle geval heel tevreden.
ik wens jou nog heel wat leuke reizen toe en doe zo voort op deze manier.
Misschien/hopelijk tot een volgende keer.
Hartelijke groet
E.

Thérèse,
Bedankt voor de mooie reis die U mij en de andere deelnemers hebt bezorgd.
Uw enthousiasme, doorzettingsvermogen, en niet aflatende bekommernis voor ons zijn met niemand anders te vergelijken.
Met veel en positieve groeten.
H.

Dag Thérèse,
Tussen de was en de plas wil ik je eerst en vooral nog eens bedanken voor de mooie reis die we samen gemaakt hebben. De reis is vlot verlopen vooral dank zij jou Thérèse. Bedankt voor alle goede zorgen, het luisterde oor en je totaal inzet, voor je steun en je woorden die me moed inspraken !
BEDANKT !!!
Groetjes, V.

Thérèse
Bedankt voor de fantastische reis, de zeer goede informatie en de fijne attenties. Hoe je het weer verwoord hebt in het mooie boekje! Groetjes en tot later.
C.

De reis was weer tot in de puntjes uitgewerkt,en dat is natuurlijk te danken aan jouw passionele inzet.
Thérèse, je hebt succes in je werk en dat is onmogelijk zonder plezier te hebben in je werk en dat druipt eraf. Je hebt zo’n enorme inzicht in situaties dat je moeilijke dingen oplost als ze nog gemakkelijk zijn,en je pakt grote dingen aan als ze nog klein zijn .Op sommige momenten waart je boos,en dat mag,maar ook dat is een kunst die je beheerst: Niet te vroeg,niet te gemakkelijk en niet te lang. Daarvoor bewonder ik je zo. Vaak is ons verstand op zoek naar de weg,die ons hart al lang gevonden heeft,maar jij volgt uw hart,en dank zij jou is Jempi de beste reisagentschap voor Alleenreizenden 50+ ! T.

Sfeerbeelden China 2019 >