Juli 2019 | IJsland

Reisvrienden bedankt voor jullie vriendschap, gezelligheid en bereidwilligheid en vooral voor de dikke knuffels bij mijn verjaardag. Jullie waren een fantastische groep. Hopelijk zien we elkaar snel terug op een andere reis. Ook voor jou Thérèse dikke proficiat ! Je blijft ons verrassen met je informatie (dagelijkse boekjes), je inzet en je enthousiasme ! Ook je woorden en verrassingen op het einde van de reis zijn altijd waardevol. Bedankt voor de keien die ons altijd zullen herinneren aan deze reis en het prachtige IJsland! Eveneens bedankt voor de leuke verassingen bij mijn verjaardag! M.

Aan iedereen van de IJslandreis, een dikke merci voor de compagnie en Thérèse bedankt om de reis in goede banen te leiden. Genoten van een mooi land. Een ervaring dat ze ons al niet meer kunnen afnemen. D.

Dag allemaal,voor degenen waar ik geen afscheid van genomen heb en ook voor de anderen,groetjes vanuit Oud-Heverlee. Nog eens benadrukken wat ik reeds mondeling gezegd heb: toffe groep, met leuke en blije mensen geleid door een warme en correcte reisleidster,misschien tot later, W.

Voor iedereen van de groep een warme bedankt ! Er was veel binnen elk van jullie om te bewonderen,  te waarderen en om van te houden. En Thérèse voor jou een speciale bedankt. Steeds weer kijk ik vol verwondering en bewondering naar je talent om tot in het kleinste detail oog te hebben voor de zorg voor anderen. B.

Het was hectisch op Zaventem en we hebben niet fatsoenlijk afscheid kunnen nemen. Maar het was een toffe reis en een heel fijne groep. Bedankt iedereen en hopelijk zien we elkaar nog eens terug op een of andere reis. N.

Ik wil iedereen bedanken om mijn eerste reis met Alleenreizenden zo tof te maken. De groep was fantastisch en ik hoop jullie nog terug te zien. H.

Met Thérèse op IJsland!
Elfjes?…hebben we niet gezien!
Trollen?…hebben we niet gezien!
Het monster van Lagarfljót?…hebben we niet gezien!
Mist…daardoor konden we soms niets zien!
Maar fjorden, gletsjers, watervallen,geisers, vulkanen, kerkjes, vosjes, koeien, schapen, paarden, uitgestrekte landschappen, indrukwekkende rotskloven, lava-velden, papegaaiduikers…dat hebben we allemaal wel gezien.

Walvissen hebben sommigen gezien. Zwavelgeur hebben we allemaal geroken. Schapenvlees hebben we veel geproefd. De wind en de regen hebben we gevoeld. En ook jouw bezorgdheid Thérèse voor elk van ons hebben we gevoeld. Bedankt Thérèse en blijf genieten van je gin-tonic voor het slapen gaan. Je groep.

Hallo allemaal, jullie waren allen heel fijne mensen om IJsland mee te ontdekken. Dikke merci voor alles en ik hoop jullie nog eens  tegen te komen. M. 

Hallo Thérèse, na die super week in IJsland wil ik je nogmaals van harte bedanken voor je inzet en werk voor en tijdens de reis. Je energie en zorgzaamheid raken mij enorm. Jouw begeleiding  doet echt deugd. Ondertussen kijk ik al uit naar de volgende trip in de Baltische Staten. M.

Hallo allemaal, het afscheid in de luchthaven was wat chaotisch.  Daarom dit berichtje om iedereen een knuffel te geven en te bedanken voor het gezelschap door IJsland.  Misschien tot de volgende. A.

THERESE, nogmaals bedankt voor de prachtige reis doorheen IJsland,  iets dat zeker zal bijblijven. A.

Thérèse

Absoluut de top

Keitoffe reis

Keihard bedankt