Augustus 2019 | Moskou & St. Petersburg

Dag Thérèse,
Nogmaals ongelooflijk bedankt voor de schitterende begeleiding ! Door jou werden Moskou en Sint Petersburg een onvergetelijke ervaring. Ik ben op mijn bureau nog steeds aan het nagenieten en heb al super veel reclame gemaakt voor jou. Hopelijk vallen de data naar Oman goed en kan ik terug mee. S.

Thérése
Hartelijk dank voor alles, ik heb zeker genoten .
Ik ben niet zo een uitbundig type, ik geniet volop van binnen en neem alles in mij op.
Het was de eerste keer met Alleenreizenden 50+ en zeer zeker niet de laatste keer.
Alles was tot in de puntjes geregeld en dat is zeker aan jou te danken.
Bedankt nogmaals. J.

Dag Thérèse, heel mooie reis. Voor je evaluatie gaf ik zes op vijf! Nog bedankt. J.

Super bedankt voor de fantastische organisatie van onze reis . Wens je veel plezier op je volgende reizen en zien elkaar zeker nog terug! D.

Zo blij dat ik er bij was. Het was een onvergetelijke reis! Vooral dankzij onze ervaren reisbegeidster Thérèse en de toffe reisgenoten. Y.

Beste Thérèse,
Het was voor mij, na een lange periode van verdriet , een hele leuke vakantie, lang geleden dat ik me nog zo goed gevoeld heb…. de positieve energie die ik van jullie allemaal gekregen draag ik voor altijd in mijn hart !! Je bent een super toffe reisleidster een steun en toeverlaat voor velen, doe mijn hoedje af voor jou. Het is misschien niet voor de nabije toekomst, eerst nog wat werken, maar hoop dat we nog vele reizen samen met jou mogen beleven !! Dikke knuffel (je kaartje ligt op mijn nachtkastje, elke morgen lees ik het eens en begin ik mijn dag met een glimlach) A.

Beste Thérèse, Met plezier denk ik terug aan de mooie week in Moskou – St.Petersburg. Het was een aaneenschakeling van prachtige parels. Ook dank voor jouw altijd enthousiaste, hartelijke begeleiding en dagelijkse voorbereiding met de boekjes. Vriendelijke groet en tot een volgende reis! M.

Een heel leuke eerste ervaring. P.

Dag Thérèse,
Bedankt voor een zeer toffe reis.
De organisatie en begeleiding is ons enorm bevallen.
Een goede regie zorgde er voor dat een vol programma toch niet als overladen overkwam en in no-time was er goede groepssfeer. De dagelijkse informatiebrochures zijn echt een meerwaarde. Tot weerziens,
M. & E.

Hallo Thérèse.
Het was een aangename ervaring om zo een super reisbegeleidster te hebben, die alles in goede banen leidde en oog had voor alle details. Ik heb genoten van deze mooie reis en van de toffe mensen in onze groep. Daarom wil ik iedereen hiervoor bedanken. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug op één van de volgende reizen.Vele groetjes M.

Sfeerbeelden Moskou & St. Petersburg 2019 >