Februari 2020 | Namibië

‘NAMIBIE KOMT NU ECHT WEL DICHTERBIJ’, mogen we nu verwisselen met ’NAMIBIE 02/2020, EEN PRACHTIGE ERVARING’ en dit alles dankzij de aangename sfeer in de groep en de professionele begeleiding. De natuur, de safaritrips (droog of nat) en de verschillende lodges blijven goede herinneringen. Een selectie foto’s (die voor publicatie toelaatbaar zijn) volgen later!
Aan allen: Nogmaals bedankt voor alles!! D.

Beste reisgenoten & Thérèse,
NAMIBIË: een prachtige ervaring, mooie vriendschappen, gezellige ontbijten, leuke tussenstops met Amarula of een andere drank, lekker eten, mooie kamers, natte & droge safari”s. Bedankt aan mijn reisgenoten & Thérèse voor jullie gezelschap en fijne babbels en Thérèse voor de perfecte begeleiding en de fijne attentie ter gelegenheid van mijn verjaardag. Nogmaals bedankt voor jullie gezelschap, M.

Heel mooie herinneringen..lief..leuk gezelschap, mijn foto’s stuur ik later door. Het is hard wennen en ik mis de beestjes al.. tot volgende keer misschien M.

Beste Thérèse,
Ik wou toch graag een persoonlijk dankwoordje tot jou richten.
De laatste 5 jaar (sinds mijn man overleden is) heb ik veel groepsreizen gedaan maar in geen enkele groep heb ik zoveel vriendschap ervaren als in onze reis naar Namibië, en dit is echt dankzij jou. Jouw inzet voor de medereizigers, uw oprechte belangstelling voor ieder van ons, schept een warme sfeer waarvan ik echt genoten heb. Dank hiervoor.
Ook dank voor de hulp de laatste uren in Erindi. Ik kijk uit naar onze samenkomst in Antwerpen.
Genegen groet, L.

Hallo beste reisgenoten, moeten jullie ook zo afkicken van de prachtige Namibië reis? Niets dan toffe herinneringen aan het gezelschap en het land, supermerci voor dit alles en hopelijk tot binnenkort, K.

Bedankt allemaal voor jullie gezelschap en Thérèse, bedankt voor de perfecte organisatie en begeleiding.
We houden mooie herinneringen over aan deze unieke reis.
Tot ziens.
L. en R.

Allen bedankt voor de fijne babbels en de vele gezellige momenten. We hebben kou gehad en weinig beestjes gezien maar veel gelachen. In het bijzonder moet ik mijn kamergenoot bedanken en ook mijn zetelgenoot  voor de fijne babbel. De eerste stappen voor de reünie zijn gezet. W.

De eerste nacht terug in ons eigen bed met een warm donsdeken. Ik had het niet gemist!
Zonder gezelschap ontbijten deed weer even raar, want dat is net het leuke aan een groepsreis dat je elke dag wel compagnie hebt om mee op te trekken. Ik heb ook genoten van de gezellige groepssfeer, de kameraadschap en het zorgen voor elkaar in hete en natte omstandigheden 😉.
Al heeft het de laatste dagen meer geregend dan ze in Namibië gewend zijn, heb ik er jammer genoeg geen krulhaar van gekregen.
Omdat de dieren verstoppertje met ons speelden, stellen W. en ik voor dat we als bijeenkomst een bezoek aan Zoo Antwerpen brengen, voorafgegaan van een gezellige lunch daar in de buurt. We kunnen een begeleide wandeling van een uurtje doen, waarin meer verteld zal worden over de kweekprogramma’s van uitstervende diersoorten en het wetenschappelijk onderzoek dat Zoo Antwerpen doet. Nadien lopen we vrij rond om de Namibische BIG FIVE te spotten zonder verrekijkers…
En afsluiten kan met een drink.

Ik was aangenaam verrast door het fijne gezelschap en heb erg genoten.
Ik koester leuke herinneringen aan deze tocht . (Wel weer even aanpassen in dit koude kikkerlandje! :-))
Tot ziens, F.

Beste “Meerdere” Thérèse 😉 en lot- ofte reisgenoten,
We schreven samen een verhaal ….
Maar blijkbaar gaat ons verhaal nog verder … in Antwerpen !
Ik kijk er al naar uit om iedereen wel, gezond en gelukkig (hé An) terug te zien.
Dank voor het gezelschap, de vriendschap en aan Thérèse voor de perfecte organisatie en onvermoeibare inzet !
Tot dan.