December 2019 | Nieuwjaarsreis Costa Blanca

Reisimpressie van een nieuweling bij ‘Reizen Jempi voor alleenstaanden’.

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Ik ben pas een paar uur terug van de Nieuwjaarsreis naar Benidorm. Het is mij zeer erg bevallen. Ik heb besloten nog vele reizen met jullie te maken. Ondertussen tekende ik al in voor de reis naar Vietnam. Ik was zeer verrast over de sfeer binnen de groep; wij vertrokken als vrienden, maar al gauw werd onze groep een soort familie. Dat familiale gevoel vind je nergens anders, zeker niet in grote groepen.

Ik dank mevrouw Magda Van Assche die alles in goede banen leidde. Ik dank ook al het personeel van ‘Reizen Jempi’. Vooral ben ik mevrouw Nathalie De Vylder dankbaar voor de vele mails van mij die zij steeds beleefd, geduldig, vriendelijk en accuraat beantwoordde.

Nogmaals mijn hartelijke dank voor de puike organisatie!

Met vriendelijke groeten
G.

Dag Magda,
Bedankt voor de leuke foto’s en bedankt voor de hele leuke en goed georganiseerde week.  Ik ga zeker nog een keertje met jou mee als het mij past!
Groetjes en hopelijk tot ziens,
L.

Sfeerbeelden Nieuwjaarsreis 2019 >