Maart 2020 | Vietnam

Goeiemorgen iedereen,

Vanochtend werd ik wakker om 6u en dacht meteen aan het feit dat we nu normaal onze daling hadden ingezet naar Zaventem.  De resterende boekjes heb ik iedere dag sedert vrijdag even vastgenomen en in een reisgids even nog gaan kijken naar plaatjes.

Wat een prachtig land, een gedisciplineerd land, een culinair land en prachtig mensenland.

Ik heb genoten, gelachen en slechts af en toe wat gesakkerd omdat we terug moesten maar het kon niet anders.

Terwijl wij sliepen was jij Thérèse, Mi en Nikone druk bezig om bij te sturen, leuke dingen te verzinnen en steeds bleven jullie drieën de eeuwige positivo’s, heel veel respect daarvoor en dikke dank u.

Ik hoop dat ik ooit nog de plekken mag bezoeken die we nu gemist hebben , misschien een ideetje Thérèse om zeker midden en zuid Vietnam opnieuw te doen.

Het was een echt avontuur, een partijtje Quixx spelen op de nachttrein, onze musical Vietnam 2020, in mijn hoofd is hij al helemaal klaar, de rollen zijn verdeeld, nu nog een datum voor onze première vinden.

Blijf gezond en geniet van het leven. I.

Thérèse en iedereen,

Het was  een boeiende reis met hier en daar een hindernis. Toch ben ik blij dat ik de reis heb meegemaakt. We hebben veel gezien, gedaan, goede prachtige hotels en lekker gegeten. Er werden vriendschappen gesloten en vriendschappen versterkt.

Je hebt er alles aan gedaan, Thérèse, om ons zoveel als mogelijk te laten zien van het mooie Vietnam. Het werd zelfs veel keer nachtwerk voor jou om alternatieven te zoeken en je hebt ze ook gevonden.

Het was met gemengde gevoelens dat ik afscheid nam van dat héél mooie land. Langs de ene kant wou ik blijven maar dat zou niet verantwoord geweest zijn. De juiste knoop is doorgehakt van Inge en van jou om ons tijdig naar huis te halen. We waren het ook een beetje verplicht tegenover onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. We zullen deze reis zeker nooit vergeten. Thérèse, van harte bedankt voor alles ! Aan iedereen dank voor de mooie momenten, dank voor het begrip en de hulp ! Vele groetjes en hou jullie vooral gezond! C.

Thérèse, dankjewel voor alles! Het was voor jou niet makkelijk, een reis die je kan gidsen met je ogen toe zoals je zei, en plots kwam het virus op onze weg. Dank om alternatieven te zoeken samen met Mi en Nikone en ons veilig thuis te brengen. Maar ik heb ervan genoten, een prachtig land, heel vriendelijke mensen , heel lekker eten… Vietnam 2020 , een reis om nooit te vergeten. Dank aan iedereen voor de fijne momenten samen, hou jullie gezond.
Groetjes, ook aan Mi en Nikone. I.

Bij alles wat gebeurt is ben ik vooral heel blij en dankbaar dat je ons veilig teruggebracht heb op Belgische bodem. Voor veel anderen is dit niet gelukt. Vietnam 2020 is een reis die ik ook nooit zal vergeten maar om heel uiteenlopende redenen. We hebben wel een glimp kunnen opvangen van dit prachtige land, zijn mooie en vriendelijke mensen, zijn lekker eten…maar ook vaak ontgoocheld geweest omdat dingen die gepland waren niet konden doorgaan, oorzaak een vervelend virus dat ons als het ware achtervolgde. 

Wel ben ik blij dat ik heel wat nieuwe mensen heb leren kennen bij wie ik me goed voelde en hoop ik die in de toekomst nog eens te ontmoeten op andere reizen, wanneer we in rustiger vaarwater terecht zijn gekomen.

In afwachting zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Groetjes R.

Hallo Thérèse,

Vanwege Y. en mezelf nog een dikke merci omdat je zo je best gedaan hebt om er toch nog alles uit te halen wat er in zat in de moeilijke omstandigheden. En steeds met een goed humeur! Vietnam is een mooi land met vriendelijke mensen en hopelijk kunnen we in de toekomst de gemiste plaatsen nog eens bezoeken. De plezante en mooie herinneringen blijven voor altijd in ons geheugen. Ik ben al terug aan het werk (van thuis uit) en Y. weet pas morgen wat hij moet doen. Back to reality dus, hoewel het toch wel een beetje anders is nu met deze corona crisis. Vele groetjes van ons beide aan jou Thérèse, aan de medereizigers en aan Mi en Nikone. G. en Y.

Beste Thérèse,

Martine stuurde mij deze morgen een berichtje, “weet je dat we nu op het vliegtuig zouden zitten?” Had dit graag zo gehad! Dan zou jij niet zoveel uren slaap tekort gehad hebben om voor ons toch de beste keuzes te maken. Het was toch een prachtige,onvergetelijke reis,leuke groep en een sterke optimistische leidster. Bedankt hiervoor! Vietnamreis, Coronareis 2020. T’was genieten onder je hoede Thérèse.
Je mag enkele foto’s verwachten van mij. Beloofd! Groetjes R.

Dag allemaal; het was een super ervaring , een gezelschap om nooit te vergeten; en een ‘sterke madam ‘ als reisleidster (of moet het voor 1 keer lijdster zijn) door het nachtwerk. Jij kunt echt de goede geest in de groep houden. Groetjes M.

Hoi Thérèse,

ik wil je bedanken voor alle moeite die je gedaan hebt om onze reis in deze omstandigheden toch nog aangenaam te maken.

Vietnam is inderdaad een prachtig land met heel vriendelijke mensen. De plaatsen die we niet gezien hebben, hadden dat waarschijnlijk nog bevestigd. Maar het mocht ni zijn…..

Je hebt tijdig de juiste beslissing genomen, daar ben ik ondertussen wel van overtuigd en het thuisfront is opgelucht dat we hier terug zijn.

Het is nu back to een rare reality….

Een Tiger Beer gaan we hier ni zo gauw tegenkomen, maar white wine en gin-tonic zeker! En als ik in de toekomst over een musical hoor, zal de herinnering aan deze fijne reis, met fijne mensen zeker een glimlach doen verschijnen!

Doe Mi en Nikone ook van mij groetjes.

Aan iedereen : hou je gezond en misschien tot de volgende?!

Lieve groetjes, C.

Dag Thérèse,

Je hebt belangrijke beslissingen  genomen en ik ben ervan overtuigd dat je altijd correct hebt gehandeld!

Ik heb zeer veel aan de Vietnamreis gehad en daardoor viel het mij minder zwaar de reis vroegtijdig  te stoppen.

Vriendelijke groet,

G.