Lanzarote | November 2022

In november reisden we met verschillende reizigers naar Lanzarote. Geniet hieronder mee van enkele leuke getuigenissen van onze reizigers!

Aanrader voor ontspanners

Excellente reisbegeleiding

Graag deel ik jullie mee dat de reis heel goed verlopen is. Ann is een heel aangename reis begeleidster. Ze is benaderbaar, attent, enthousiast, stabiel, taalbekwaam, betrokken en duidelijk over alles. Dit geeft een veilig gevoel.

Het hotel is uitstekend. De kamers zijn heel verzorgd, de communicatie in het hotel is vlot en oprecht. Ook het eten is prima, grote keuze en goede kwaliteit, de uren houden tevens ook rekening met excursietijden van het hotel. En het leuke, we aten altijd samen aan een grote ronde tafel. Het was fijn groepje!

Zeker een aanrader voor mensen  die op die manier ontspannen willen reizen en toch interessante plaatsen kunnen bezichtigen. De keuze is vrij, dat geeft ook voor mij een vakantierust.

K.

Mijn stress is niet alleen vergeten, mijn batterijen zijn 100% terug opgeladen !

Nu mijn spulletjes uit de koffer langzaam zo hun plekje terugvinden heb ik genoeg warme herinneringen om deze grijze temperaturen weer even aan te kunnen, en uit te kijken naar de volgende vlucht met jullie,

Veel dank aan de excellente reisbegeleiding van Ann,

en ook veel dank aan de kalme receptie aan de telefoon in de nacht dat ik in panne viel met mijn auto onderweg naar jullie!

I.