Op cruise met Ponant Cruises

Waarom zou u een cruise boeken met Pontant?

  • Alleenreizenden 50+ krijgt de beste deals voor kajuiten zonder singlesupplement
  • All-In formule

  • Schepen op mensenmaat

  • Fenomenale service

  • Hoge culinaire standaard

  • Milieuverantwoordelijkheid

All Inclusive formule

Ponant Cruises biedt een All Inclusive-formule die reizigers een luxe en zorgeloze ervaring aan boord van hun schepen biedt. Hier zijn de belangrijkste aspecten van hun formule:

Maaltijden:

  • Alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen, van gastronomische gerechten in het hoofdrestaurant tot casual maaltijden in de bistro
  • Speciale diners en thema-avonden zijn ook vaak inbegrepen.

Drankjes:

  • Een ruime selectie van alcoholische en non-alcoholische dranken is inbegrepen, zowel bij de maaltijden als aan de bars aan boord. Dit omvat wijnen, bieren, frisdranken, sappen, koffie en thee.

Fenomenale service

Ponant Cruises staat bekend om hun luxe schepen en persoonlijke service. De schepen zijn vaak kleiner en intiemer, wat zorgt voor een meer persoonlijke en exclusieve ervaring. De bemanning is zeer attent en staat klaar om aan de wensen van de passagiers te voldoen, van speciale dieetwensen tot persoonlijke excursieaanvragen.

Hoge culinaire standaard

Ponant Cruises legt een sterke nadruk op de Franse keuken, met invloeden van de wereldwijde culinaire tradities. Dit wordt weerspiegeld in hun menu’s die zijn samengesteld door gerenommeerde chef-koks. Waar mogelijk maken de chef-koks gebruik van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, die tijdens de reis aan wal worden ingekocht om de versheid en authenticiteit van de gerechten te garanderen.

Milieuverantwoordelijkheid

Ponant zet zich ook in voor milieuvriendelijke cruises en heeft verschillende initiatieven om de impact op het milieu te minimaliseren, zoals het gebruik van schonere brandstoffen en het verminderen van afval. Geavanceerde systemen voor afvalwaterbehandeling zorgen ervoor dat het water dat terug in de oceaan wordt geloosd, schoon en vrij van verontreinigingen is.

Voor uitgebreide informatie betreffende onze cruise, reisprogramma en transfermogelijkheden staan wij graag tot uw beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@alleenreizenden.be of telefonisch op het nummer 09 395 90 30. Wij zijn bereid al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde details om uw reiservaring onvergetelijk te maken.