14/05/2025 | 16 dagen
 

Japan & de Wereldexpo

Het land van de rijzende zon in combinatie met de Wereldexpo in Osaka

Prijs per persoon

€ 7520 bij verblijf in een tweepersoonskamer
€ 8470 bij verblijf in een éénpersoonskamer

VROEGBOEKKORTING: de eerste 5 boekingen!
– 200 € per persoon bij boeking voor 10/08

Prijs geldig tot 10/01/2025. Bij boeking na deze datum kunnen er prijsstijgingen van toepassing zijn.

Deze reis is in samenwerking met Groepsreizen 50 Plus. Voor meer info klik hier!

Rondreis Japan & de Wereldexpo

Onze groepsreis naar Japan belooft een onvergetelijk avontuur te worden, waarbij we het fascinerende land van de rijzende zon ontdekken en deelnemen aan de Wereldexpo 2025 in Osaka.

Japan getuigt van creativiteit, sereniteit en discipline, maar het is ook een land van contrasten en tegenstrijdigheden. Denk maar aan de moderne Japanse samenleving en de eeuwenoude tradities, de strenge zakelijke drukte overdag en het losbandige leven ’s avonds, de dichtbevolkte steden met flashy lichtreclames en de plattelandsdorpen waar de tijd schijnbaar bleef stil staan, de kleine riksja’s en de ultra moderne hogesnelheidstreinen, besneeuwde slapende vulkaanbergen zoals de Fuji en de ondergrondse vulkanische activiteit in kratermeren en geisers, het ascetische leven in de kloosters en de hippe levensstijl in de uitgangsbuurten, de drang van de jongeren naar een Westerse levensstijl en het verlangen om de eeuwenoude tradities voor te zetten.

Het hoogtepunt van onze reis is de Wereldexpo 2025 in Osaka, waar we getuige zullen zijn van baanbrekende innovaties en inspirerende tentoonstellingen van over de hele wereld. Dit evenement biedt een unieke kans om vooruitstrevende technologieën en diverse culturen te ontdekken.

Verblijfshotels

2 nachten Tokyo: Hotel Keio Plaza 4*
1 nacht Hakone: Hakone Kowaki Tenyu 5*
1 nacht Takayama: Hida hotel Plaza Onsen 4*
1 nacht Kanazawa: Kanazawa New Grand Hotel 4*
4 nachten Kyoto: Hotel Ala Kyoto 4*
1 nacht Hiroshima: Hotel Granvia Hiroshima 4*
3 nachten Osaka: Osaka Excel Hotel Tokyo 4*

Onze troeven
• Nederlandstalige begeleiding vanaf Zaventem
• Wereldexpo 2025 in Osaka
• Een uiterst gevarieerd programma met cultuur en natuur
• Aloude tradities in contrast met de modernisering
• Alle bezoeken en activiteiten inclusief
• Met zorg geselecteerde kwaliteitsvolle hotels
• Genieten van de Japanse gastronomie

Formaliteiten voor Belgische staatsburgers
Internationale reispas (nog 6 maand geldig).

Inentingen
Klik hier voor de reisgeneeskunde van Japan.

Munt
Japanse yen.

Lokale tijd
In onze winter is het 8 uur later in Japan. Tijdens onze zomer is het in Japan 7 uur later.

Klimaat
De beste maanden om naar Japan te reizen zijn: april, mei, september en oktober. De temperatuur in mei is mild met gemiddeld zo’n 15-25°C.

Lees hier meer over het volledige reisprogramma

Inbegrepen in de prijs

  • Internationale vluchten heen en terug met Etihad Aiways
  • Nederlandstalige begeleiding vanaf Zaventem
  • Inkom Wereldexpo Osaka
  • Alle vermelde transfers ter plaatse
  • Overnachtingen in de vermelde hotels
  • Maaltijden volgens programma
  • Alle vermelde excursies
  • Luchthaventaksen en BTW

Niet inbegrepen in de prijs

  • Niet vermelde maaltijden
  • Reis- en annulatieverzekering (klik hier voor meer info)
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Facultatieve excursies

Toeslagen

  • Transfer vanuit Lochristi of Destelbergen naar Zaventem: €50 per persoon
  • Autoparking Lochristi: €10 per wagen
  • Vertrek bij u thuis! Luchthaventransport in samenwerking met Billo: prijs op aanvraag.

Betaal in schijven

Alleenreizenden 50+ biedt de mogelijkheid om te betalen in termijnen. U betaalt geen voorschot bij reservatie, maar de totaalsom wordt gedeeld in het aantal maanden tussen datum van reservatie en dag van vertrek zodat u per maand slechts een klein bedrag moet betalen waar u financieel minder van zult voelen.

REIS GEGARANDEERD VANAF MIN. 15 PERSONEN (MAX. 20 PERSONEN). DE VERMELDE HOTELS ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN VERVANGEN WORDEN DOOR EEN GELIJKWAARDIG ALTERNATIEF. VERMELDE PRIJZEN ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD. BEHOUDENS AFWIJKING ZIJN NOOIT INBEGREPEN: VERHOGING LUCHTHAVENTAKSEN, VERGOEDINGEN EN FOOIEN, TOERISTENBELASTING IN HET BUITENLAND EN DE VRIJE UITSTAPPEN. OM ORGANISATORISCHE REDENEN OF ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN (BV. KLIMAAT, WEGENWERKEN, OPENINGSUREN, …) KAN DE VOLGORDE VAN HET PROGRAMMA WORDEN AANGEPAST. VLUCHTGEGEVENS ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD.

VLUCHTGEGEVENS

Vluchten met Etihad Airways:

14/05 Brussel 10u50 – Abu Dhabi 19u15
14/05 Abu Dhabi 21u55 – Tokyo 13u00 (+1 dag)

28/05 Osaka 17u40 – Abu Dhabi 23u55
29/05 Abu Dhabi 02u25 – Brussel 07u30

Vluchturen onder voorbehoud.

REISPROGRAMMA

Dag 1 | Woensdag 14 mei 2025 | Brussel – Tokyo

Onze avontuurlijke groepsreis naar Japan start vroeg in de ochtend met een vlucht vanuit Brussel. Na een korte tussenstop in Abu Dhabi, vervolgen we onze reis naar Tokyo.

Dag 2 | Donderdag 15 mei 2025 | Tokyo (A)

Rond de middag landen we in het levendige Tokyo, waar we hartelijk worden verwelkomd door onze lokale Engelstalige gids. Onze eerste stop onderweg naar het hotel is het indrukwekkende Tokyo Metropolitan Government Office-gebouw. Hier genieten we vanaf het observatorium van een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte stad.

Met onze eerste verkennende blik op Tokyo achter de rug, zetten we koers naar ons hotel, het Keio Plaza Hotel. Na de check-in hebben we de gelegenheid om even te ontspannen en op te frissen na de lange vlucht, zodat we helemaal klaar zijn voor een heerlijk diner.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in ons hotel Keio Plaza 4*.

Dag 3 | Vrijdag 16 mei 2025 | Verkenning van Tokyo (O-A)

Na een heerlijk ontbijt beginnen we aan een dag vol sightseeing in Tokyo. Onze eerste bestemming is de beroemde Meiji-schrijn, een serene plek gebouwd in 1920 ter ere van keizer Meiji en keizerin Shoken. We vervolgen onze reis door de bruisende Shibuya-wijk, waar we het iconische, bedrijvige kruispunt bewonderen. Na een vrije lunch zetten we onze ontdekkingstocht voort naar de historische Asakusa Kannon-tempel, ook wel bekend als de Senso-ji tempel. Op weg naar deze prachtige tempel wandelen we door de charmante Nakamise Shopping Street, waar u zowel aan het begin als het einde van de straat indrukwekkende tempelpoorten kunt bewonderen. Onze dag gaat verder met een bezoek aan de Imperial Palace Plaza, een oase van rust in het hart van de stad. Een hoogtepunt van het paleis zijn natuurlijk de prachtige tuinen.

We sluiten de dag af in de levendige Ginza-wijk, beroemd om zijn luxe winkels, kunstgalerijen, entertainment en gezellige bars. Avondmaal in een lokaal restaurant. Overnachting in ons hotel Keio Plaza 4*.

Dag 4 | Zaterdag 17 mei 2025 | Tokyo – Kamakura – Hakone (O-A)

Na het ontbijt vertrekken we richting het schilderachtige Hakone. Onze eerste stop is in Kamakura, waar we de prachtige Hase Kannon Tempel, ook bekend als de Hase-dera Tempel, bezoeken. Hier bewonderen we het houten standbeeld van de godin Kannon. Vervolgens gaan we naar de Kotoku-in Tempel, beroemd om zijn imposante Grote Boeddha van maar liefst 11,5 meter hoog en meer dan honderd ton zwaar. Dit iconische standbeeld is het hoogtepunt van de Kamakura-regio.

Na een vrije lunch zetten we onze reis voort naar Hakone. Hier bezoeken we het Hakone-schrijn en maken we een boottocht op het Ashi-meer, waarbij we genieten van het uitzicht op de beroemde Mount Fuji. Als het weer het toelaat, nemen we de kabelbaan voor een nog spectaculairder uitzicht. Onze ontdekkingsreis gaat verder in de vulkanische Owakudani-vallei, waar we de unieke zwarte eieren proeven. Volgens de legende verlengen deze eieren uw leven met zeven jaar! Na de check-in kunnen we de dag afsluiten met een ontspannend bezoek aan de Onsen. Onsen zijn Japanse warmwaterbronnen die vaak worden gebruikt als badfaciliteiten. Ze zijn ontstaan door vulkanische activiteit en bevatten mineraalrijk water dat als therapeutisch wordt beschouwd.

Avondmaal en overnachting in Hakone Kowaki Tenyu 5*.

Dag 5 | Zondag 18 mei 2025 | Hakone – Takayama (O-A)

Na het ontbijt bereiden we ons voor op een nieuw avontuur. Voor de komende twee nachten nemen we alleen een kleine handbagage mee, terwijl onze ruimbagage rechtstreeks naar Kyoto wordt verzonden. We beginnen onze reis richting het Odawara Station, waar we de hogesnelheidstrein naar Takayama nemen met een comfortabele overstap in Nagoya. Onze reis wordt nog aangenamer door het reizen in de eersteklas wagon waar we genieten van extra comfort.

Na een vrije lunch arriveren we in de middag in Takayama, een stad vol geschiedenis en charme. We beginnen ons bezoek met een korte wandeling naar Takayama Jinya, het voormalige regeringsgebouw dat tot 1969 in gebruik was en nu een fascinerend museum is. Daarna verkennen we de pittoreske Sanmachi Street, een deel van de oude stad van Takayama. Deze straat is bezaaid met gezellige winkels vol traditionele ambachten, souvenirs en lokale specialiteiten. Hier kunt u de authentieke sfeer van het historische Takayama opsnuiven en genieten van de unieke Japanse cultuur.

We checken in in ons hotel Hida hotel Plaza Onsen 4*. Na de check-in genieten we van ons avondmaal in een lokaal restaurant. Overnachting in ons hotel in Takayama.

Dag 6 | Maandag 19 mei 2025 | Takayama – Miyagawa – Shirakawago – Kanazawa (O-A)

Na een stevig ontbijt beginnen we onze dag met een bezoek aan de levendige Miyagawa ochtendmarkt. Hier kunt u rondstruinen langs kraampjes vol met verse groenten, fruit en kruiden uit de regio, en genieten van de authentieke lokale sfeer. Vervolgens bezoeken we de Takayama Festival Floats museum, waar de prachtige en authentieke praalwagens van het jaarlijkse festival tentoongesteld worden. Deze schitterende wagens geven een indrukwekkend beeld van de rijke culturele tradities van Takayama.

Na een vrije lunch gaan we op weg naar het pittoreske Shirakawago dorp, beroemd om zijn traditionele Gassho Zukuri boerderijen. Deze unieke huizen, met hun steile rieten daken en robuuste constructies, zijn ontworpen om de zware sneeuwval en koude winters te weerstaan. De architectuur is bijzonder omdat de huizen zonder spijkers zijn gebouwd; de houten balken zijn met touwen verbonden. We bezoeken ook het Wada-huis, het grootste traditionele Gassho-huis in het dorp. Dit indrukwekkende huis behoorde toe aan de welvarende Wada-familie, die eeuwenlang de grootste grondbezitter van het dorp was. Na deze boeiende bezoeken reizen we verder naar Kanazawa, waar we inchecken in ons nieuwe hotel en ons klaarmaken voor het volgende hoofdstuk van onze reis.

Avondmaal in een lokaal restaurant en overnachting in Kanazawa New Grand hotel 4*.

Dag 7 | Zondag 20 mei 2025 | Kanazawa – Kyoto (O-A)

Na het ontbijt beginnen we aan een boeiende ochtend in Kanazawa. Onze eerste bestemming is de prachtige Kenroku-en tuin, die terecht wordt beschouwd als één van de drie mooiste tuinen van Japan. Wandel door deze serene omgeving en bewonder de harmonie van natuurlijke en kunstmatige elementen. Vervolgens bezoeken we het historische Nagamachi Old Samurai Houses District, waar de samoerai en hun families ooit woonden. Hier zien we talrijke artefacten uit de tijd dat de samoerai een belangrijke en welvarende klasse vormden. We sluiten ons bezoek aan Kanazawa af in het charmante Higashi-Chaya district, het grootste geisha district van de stad. Laat u meevoeren door de sfeer van vervlogen tijden terwijl u door de smalle straatjes en langs de traditionele theehuizen wandelt.

Na een vrije lunch nemen we in de middag de sneltrein richting Kyoto, met een comfortabele overstap in Tsuruga station. Aangekomen gaan we richting het hotel voor de check in en tijd voor u op te frissen voor het diner.

Avondmaal in een lokaal restaurant en overnachting in Hotel Ala Kyoto 4*.

Dag 8 | Maandag 21 mei 2025 | Kyoto (O-A)

Na het ontbijt beginnen we onze dag met een spannende activiteit: we verkennen het prachtige gebied van Arashiyama in een traditionele Riksja, een licht tweewielig karretje, meestal door één man op een fiets getrokken. Dit biedt een unieke manier om de omgeving te ervaren en de charmante straten te bewonderen. Onze volgende stop is de indrukwekkende Tenryuji tempel, een boeddhistische Zen tempel uit 1339, beroemd om zijn geklasseerde tuin en als Unesco Werelderfgoed. We verkennen verder het Arashiyama-gebied met zijn bamboebos en wandelen over de historische Togetsu-kyo brug, een 155 meter lange brug die de Katsura rivier overspant.

Na een vrije lunch vervolgen we onze middag met een bezoek aan de schitterende Kinkaku-ji tempel, ook bekend als het Gouden Paviljoen. Dit iconische beeld, weerspiegeld in de serene vijver, is een symbolisch gezicht van Kyoto. Het paviljoen werd aan het einde van de 14e eeuw gebouwd als villa voor Ashikaga Yoshimitsu, de toenmalige shogun (legerleider). We sluiten onze dag af met een bezoek aan de Ryoan-ji Zen tempel, ook wel de Tempel van de Vreedzame Draak genoemd. Deze 15e-eeuwse tempel staat bekend om zijn serene Japanse rotstuin, bestaande uit 15 rotsstenen van verschillende grootte in een zee van geharkt wit grind. Deze tuin, eveneens een Unesco Werelderfgoed, biedt een moment van rust en reflectie.

Avondmaal in een lokaal restaurant en overnachting in Hotel Vischio Kyoto 4*.

Dag 9 | Dinsdag 22 mei 2025 | Kiyomizu – Uji – Kyoto (O-A)

Na het ontbijt gaan we naar de Kiyomizu-tempel, een oude houten boeddhistische tempel uit de 8e eeuw en Unesco Werelderfgoed. Het beroemdste element van de tempel is het houten platform van de grote zaal, het bevindt zich 13 meter boven de grond en biedt een prachtig uitzicht over de stad Kyoto. Langs de voetgangersstraat die naar boven leidt zijn tal van kleine winkeltjes te vinden en veel lokale bewoners dragen er kimono’s. Na het bezoek genieten we van vrije tijd in de Ninenzaka en Sannenzaka straten vol winkeltjes voor de lunch.

Na de middag doen we een typische theeceremonie in het Taiho-An theehuis. We krijgen meer informatie over de Uji thee en matcha thee. Na de ceremonie bezoek aan de Byodo-in tempel. Deze tempel werd omgebouwd van een Fujiwara-villa uit 998 tot een boeddhistische tempel in 1052 en is een voorbeeld van boeddhistische Jodo-architectuur. De Phoenix Hall is één van de weinige originele houten constructies die overleefde uit de Heianperiode. De unieke schatkamer van Byodo-in bevat een assortiment van de meest waardevolle kunstobjecten van de tempel die nationaal erfgoed zijn.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in ons hotel, Hotel Ala Kyoto 4*.

Dag 10 | Woensdag 23 mei 2025 | Kyoto – Nara – Kyoto (O-A)

Na het ontbijt beginnen we onze dag met een bezoek aan de iconische Fushimi Inari Taisha tempel, een heiligdom uit de 8e eeuw. Deze tempel staat bekend om de ongeveer tienduizend torii-poorten die een indrukwekkend pad vormen naar het heiligdom. Deze poorten zijn een belangrijk symbool van Kyoto en staan op de werelderfgoedlijst van Unesco. Daarnaast zijn er talrijke kitsune beelden, vossen die als boodschappers van de god Inari worden beschouwd. We reizen verder naar Nara, waar we het Nara Deer Park bezoeken. Hier kunt u de vriendelijke, vrij rondlopende herten van dichtbij bewonderen.

Na een vrije lunch vervolgen we onze ontdekkingstocht met een bezoek aan de Todai-ji tempel, ook wel de Oostelijke Grote Tempel genoemd. Deze boeddhistische tempel uit de 8e eeuw is het Japanse hoofdkwartier van de Kegonschool. Het complex bevat de hal van de Grote Boeddha (Daibutsuden), het grootste houten gebouw ter wereld, waar het grootste bronzen Boeddhabeeld van Japan en het grootste ter wereld van de Boeddha Vairocana te bewonderen zijn. We maken nog een fotostop bij het indrukwekkende Kasuga Grand Shrine om onze dag vol culturele hoogtepunten af te sluiten.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in ons hotel, Hotel Ala Kyoto 4*.

Dag 11 | Donderdag 24 mei 2025 | Kyoto – Miyajima – Hiroshima (O-A)

Ontbijt. Vandaag maken we een diepe duik in de geschiedenis van Japan met een bezoek aan Hiroshima. We laten onze grote bagage achter, die per transfer naar Osaka wordt gebracht, en reizen met alleen handbagage voor één nacht. Vanaf Kyoto station nemen we de trein richting Hiroshima. Onze eerste bestemming is het betoverende Miyajima-eiland, dat we per ferry bereiken. Na een vrije lunch bezoeken we het beroemde Itsukushima-schrijn, bekend om zijn iconische drijvende torii-poort bij de ingang.

Na dit indrukwekkende bezoek reizen we terug naar Hiroshima, waar we het Hiroshima Peace Memorial Museum bezoeken en de aangrijpende Atoombomkoepel zien, gelegen op slechts 160 meter van de explosie. Deze historische plekken bieden een indringend inzicht in de gebeurtenissen van 1945 en de blijvende impact op de stad en haar inwoners.

Avondmaal in een lokaal restaurant en overnachting in Hotel Granvia Hiroshima 4*.

Dag 12 | Vrijdag 25 mei 2025 | Hiroshima – Osaka (O-A)

Ontbijt. We vertrekken per sneltrein naar onze laatste bestemming: het bruisende Osaka. Na aankomst beginnen we onze verkenning met een bezoek aan het Umeda Sky Building, waar we vanaf het Floating Observatory kunnen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Hierna heeft u tijd om te lunchen en te genieten van de lokale culinaire specialiteiten.

In de middag bezoeken we het indrukwekkende kasteel van Osaka, ooit één van de machtigste forten van zijn tijd en één van de bekendste kastelen van Japan. We vervolgen onze dag met een wandeling door het levendige Shinsaibashi, een populaire winkelstraat, en het kleurrijke Dotombori district, beroemd om zijn opzichtige neonlichten, levendige sfeer, en de vele restaurants en bars langs het kanaal. We sluiten de dag af met een bezoek aan de Kuromon Markt, een publieke markt die vooral bekend staat om zijn verse vis en zeevruchten. Hier kunt u de authentieke smaken van Osaka proeven en de lokale cultuur ervaren.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in Osaka Excel Hotel Tokyo 4*.

Dag 13 | Zaterdag 26 mei 2025 | Osaka Wereldexpo (O-A)

Na het ontbijt in het hotel staat vandaag een spannende dag op het programma: we brengen de dag door op de Japan Wereldexpo. Bij aankomst krijgen we een algemene uitleg over de expo, waarna u samen met de reisleiding de diverse paviljoenen kunt verkennen.

De Japan Expo biedt een unieke kans om kennis te maken met de nieuwste technologieën en innovaties van over de hele wereld. We beginnen ons bezoek met de algemene paviljoenen om een goed overzicht te krijgen van wat de Expo te bieden heeft. Een stop aan het Belgisch paviljoen mag niet ontbreken. Laat u inspireren door baanbrekende ideeën en indrukwekkende tentoonstellingen terwijl u door deze futuristische wereld wandelt.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in Osaka Excel Hotel Tokyo 4*.

Dag 14 | Zondag 27 mei 2025 | Osaka Wereldexpo (O-A)

Na het ontbijt staat vandaag een tweede dag op de Wereldexpo op het programma. We hebben de tijd om de mooiste afzonderlijke paviljoenen van verschillende landen te bezichtigen en te genieten van de vele tentoonstellingen en activiteiten die de Expo te bieden heeft.

Voor liefhebbers die de stad Osaka verder willen verkennen, is dit ook een uitstekende gelegenheid om de dynamische stad te ontdekken op eigen tempo. Of u nu kiest voor de innovatieve sfeer van de Expo of de levendige straten van Osaka, er is voor ieder wat wils op deze dag.

Avondmaal in een lokaal restaurant op wandelafstand. Overnachting in Osaka Excel Hotel Tokyo 4*.

Dag 15 | Maandag 28 mei 2025 | Vertrek vanuit Osaka (O)

Na het ontbijt in het hotel kunt u genieten van uw laatste momenten in het prachtige Japan. Gebruik de ochtend om rustig te ontspannen, een laatste wandeling te maken, of misschien nog enkele souvenirs te kopen. Na de middag vertrekken we richting de luchthaven van Osaka voor onze terugvlucht. We vertrekken in de vroege avond en vliegen via Abu Dhabi terug naar huis, vol met onvergetelijke herinneringen aan deze bijzondere reis.

Dag 16 | Dinsdag 29 mei 2025 | Aankomst in België

We komen in de ochtend toe in Brussel. Welkom terug!

(O= Ontbijt; M= Middagmaal; A= Avondmaal)

 

Inbegrepen in de prijs

  • Internationale vluchten heen en terug met Etihad Aiways
  • Nederlandstalige begeleiding vanaf Zaventem
  • Inkom Wereldexpo Osaka
  • Alle vermelde transfers ter plaatse
  • Overnachtingen in de vermelde hotels
  • Maaltijden volgens programma
  • Alle vermelde excursies
  • Luchthaventaksen en BTW

Niet inbegrepen in de prijs

  • Niet vermelde maaltijden
  • Reis- en annulatieverzekering (klik hier voor meer info)
  • Persoonlijke uitgaven en fooien
  • Facultatieve excursies

Toeslagen

  • Transfer vanuit Lochristi of Destelbergen naar Zaventem: €50 per persoon
  • Autoparking Lochristi: €10 per wagen
  • Vertrek bij u thuis! Luchthaventransport in samenwerking met Billo: prijs op aanvraag.

Betaal in schijven

Alleenreizenden 50+ biedt de mogelijkheid om te betalen in termijnen. U betaalt geen voorschot bij reservatie, maar de totaalsom wordt gedeeld in het aantal maanden tussen datum van reservatie en dag van vertrek zodat u per maand slechts een klein bedrag moet betalen waar u financieel minder van zult voelen.

REIS GEGARANDEERD VANAF MIN. 15 PERSONEN (MAX. 20 PERSONEN). DE VERMELDE HOTELS ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD EN KUNNEN VERVANGEN WORDEN DOOR EEN GELIJKWAARDIG ALTERNATIEF. VERMELDE PRIJZEN ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD. BEHOUDENS AFWIJKING ZIJN NOOIT INBEGREPEN: VERHOGING LUCHTHAVENTAKSEN, VERGOEDINGEN EN FOOIEN, TOERISTENBELASTING IN HET BUITENLAND EN DE VRIJE UITSTAPPEN. OM ORGANISATORISCHE REDENEN OF ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN (BV. KLIMAAT, WEGENWERKEN, OPENINGSUREN, …) KAN DE VOLGORDE VAN HET PROGRAMMA WORDEN AANGEPAST. VLUCHTGEGEVENS ZIJN STEEDS ONDER VOORBEHOUD.